Ordförande har ordet

Efter dryga tre år vid makten på nästan alla politiska nivåer är det nu snart dags igen för val, det är valår! Förberedelserna är i full gång sedan länge, provval, utbildningar kampanjer, affischer och mycket mer.

Den största svårigheten att övervinna utgör vi själva, minnet är kort. Vi kanske redan glömt hur socialist-sverige såg ut före det att Alliansen tog över regeringsmakten 2006?

Om vi inte mobiliserar, återkallar minnena och förstår att vi inte kan sitta nöjda. Om vi inte vinner valet, är vi där igen med en socialistisk regim.

I det gamla Sverige där skatter straffar arbete, där bidrag passiviserar, där entreprenörskap är något fult och den lilla människan tvingas in i det socialdemokratiska ta hand om och tycka synd om träsket.

Nej, kom och hjälp till! Inse att vår framgång nu hotas av vänster-experimentet och att Sverige behöver en fortsatt Allians för vår gemensamma framtid och för våra barns framtid.

Aldrig tidigare har så många medlemmar i Brännkyrkamoderaterna valt att delta och att kandidera, det är mycket glädjande. För dig som ännu inte tagit steget finns fortfarande plats att hjälpa till. Vi behöver dig!

Om du inte har möjlighet att personligen delta i arbetet för en moderatledd regering finns möjlighet att bidra ekonomiskt i valrörelsen. Med fortsatt moderatledd majoritet i kommun, landsting och riksdag kan vara säkra på att det är den lilla människan som är i centrum och inte något partipampvälde.

Har du frågor eller synpunkter är du mer än välkommen att höra av dig.

Torbjörn Erbe
Ordförande
Moderaterna i Brännkyrka
torbjorn.erbe@moderat.se
08-882010